Jussi Jokinen AllStars tapahtuma siirtyy vuodelle 2021Elokuulle 2020 suunniteltua kymmenettä JussiJokinen Allstars -tapahtumaa on päättetty siirtää vuodella, elokuulle 2021.

Koronan vuoksi tilanne on poikkeuksellinen ja tapahtuman järjestelyiden ympärillä useiden asioiden osalta on olemassa vielä merkittävää epävarmuutta.

" Pelaajia, kumppaneita ja tapahtumayleisöä ei haluta asettaa tilanteeseen, jossa tartuntariski olisi liian suuri. Lisäksi tapahtuman ennakkovalmistelut sisältää merkittävän taloudellisen riskin ja näemme, että alkuperäinen konsepti suuresta kansanjuhlasta ei puolla nyt paikkaansa" Jussi Jokinen toteaa.

Kymmenennen juhlavuoden tapahtuman järjestelyt ensi vuodelle on jo aloitettu ja tapahtuma tulee olemaan aiempia vuosia massiivisempi.

Jussi Jokinen on saanut hyväntekeväisyys tapahtumaan Kalajoelle vuosittain mukaan kattavasti Suomen parhaita jääkiekko ammattilaisia, NHL tähdistä mm. Aleksander Barkov, Patrik Laine, Sebastian Aho, Mikael ja Markus Granlund, Pekka Rinne, Leo Komarov, Markus Nutivaara ovat tulleet tutuksi tapahtumassa sekä useat Liiga ja KHL pelaajat.