TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Jääkiekkoliiton tukihaku

Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat U13, U14, U15, U16 ja U18) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat U9, U10, U11 ja U12). Jääkiekkoliiton tukihaku tapahtuu seuran kautta ja pelaajien perheitä informoidaan tukihaun ollessa ajankohtainen.

Tietoa Jääkiekkoliiton tukihausta liiton sivuilla.

http://finhockey.fi/index.php/vanhemmalle/tukea-ha...


JHT Kalajoki ry avustukset

JHT Kalajoki ry tukee JHT Junioreiden vähävaraisia harrastajia avustuksin. Haettavat avustukset koskevat JHT Junioreissa harrastavia tai harrastamaan aikovia lapsia ja nuoria. JHT Junioreiden perheillä on mahdollisuus hakea avustuksia kauden aikana kirjallisena seuralta. JHT Kalajoki ry:llä pieni summa budjetoituna kausittain tähän tarkoitukseen.

Seurallamme on myös lainavaruste mahdollisuus.

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 €

Tämä rahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat U9-U16. Tuki haetaan oman seuran kautta ja tukihaun ajankohdat ilmoitetaan seuran pelaajien perheisiin haun ollessa ajankohtainen.

Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Ville Tirri

Valmennuspäällikkö

JHT Kalajoki Ry