Olympia- ja A-maajoukkuerahaston junioriavustuksien haku
JHT Kalajoki RyJulkaistu: 05.01.2024 17.00

Olympia- ja A-maajoukkuerahaston junioriavustuksien haku

Olympia- ja A-maajoukkuerahaston junioriavustuksien haku alkaa - Jaossa 60 000 € tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2024. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat U9-U16.

Tukien hakeminen tapahtuu seurojen toimesta seuran yhteyshenkilön kautta.

Hakuaika on 18.12.2023 – 13.1.2024. Hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä.

Haku tapahtuu seuraavasti:

1. Lapsen huoltaja lähestyy seuraa ja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle Lapsen huoltaja toimittaa materiaalin sähköisesti (esim. sähköpostilla) ja ko. teksti liitetään hakulomakkeen ”Huoltajan perustelut” –kenttään. Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot: • Haettava tuki (ikäluokka U9-U16) • Pelaajan nimi • Pelaajan syntymävuosi • Talouden nettotulot/kk (alle 2000 €, 2001-4000 € vai yli 4001 €) • Tuleeko perheestä useampi hakemus • Onko pelaaja saanut tukea Jääkiekkoliitosta tai Olympia- ja A-maajoukkuerahastosta vuonna 2023 • Pelaajan huoltajan perustelut (lyhyt perustelu miksi perheen tulisi saada tukea)

Hakemukset käsitellään tammikuun 2024 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille helmikuun ensimmäisellä viikolla (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä).

Hakemukset tulee toimittaa info@jht.fi osoitteeseen


Avustusten kokonaismäärä on 60 000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ovat ensisijalla ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliitosta tai Olympia- ja A-maajoukkuerahastosta vuonna 2023.