Koronatilanne / päivitetty 25.12.2020
JHT Kalajoki RyJulkaistu: 29.11.2020 16.58

Koronatilanne / päivitetty 25.12.2020

Liikuntatilat

Sivistyslautakunta tekee päätökset liikuntatiloista.

  • Jäähalli ja Kalajoen kaupungin omistamat sisäliikuntatilat mukaan lukien koulujen liikuntatilat suljetaan liikunta- ja harrastustoiminnalta 18.1.2021 asti.

Jäähalli suljetaan

Jäähalli ja Kalajoen kaupungin omistamat sisäliikuntatilat mukaan lukien koulujen liikuntatilat suljetaan liikunta- ja harrastustoiminnalta 31.12.2020 asti. Rajoitukset ovat voimassa 2.12.-31.12.2020. Olympiakomitean ohjeistus.

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen syyskausi keskeytetään

Jääkiekkoliiton liittohallitus on tiistai-iltana pitämässään ylimääräisessä kokouksessa päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi ajalle 2.-31. joulukuuta. Harjoittelun osalta seurojen ja joukkueiden tulee noudattaa tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita ja alueellisten viranomaisten ohjeita ja suosituksia, jotka vaihtelevat merkittävästi alueellisen koronavirustilanteen mukaan.

Keskeytyksen vaikutukset sarjatoimintaan

  • Kaikissa sarjoissa syyskauden otteluista saatiin pelattua yli 75%
  • Sarjoissa, jotka jatkuvat tammikuussa, joulukuussa pelaamatta jääneet ottelut pyritään siirtämään ensi vuoden puolelle

Sijoitukset sarjoissa, jotka päättyvät joulutaukoon

  • Kuten syksyllä tiedotettiin, joukkueiden järjestys sarjataulukossa määritetään kaudella 2020-21 pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan – lisätietoja täällä
  • Koska kaikista sarjoista ehdittiin pelata syksyn aikana yli 50 % otteluista, ei sarjapelien keskeytys aiheuta muutoksia sarjajärjestelmiin kevään osalta
  • Niissä sarjoissa, joissa piti joulukuussa pelata ristiinkarsintoja kevään sarjoihin, annetaan nousumahdollisuus kaikille joukkueille, jotka olivat sarjataulukossa ristiinkarsintapaikassa kiinni. Joukkueilla on mahdollisuus kieltäytyä noususta, jos talous tai pelaajamateriaali ei riitä.
  • Sarjatoiminnan toivotaan kaikilta osin jatkuvan tammikuussa, kevätkauden ohjelmat julkistetaan joulukuun aikana

29.11.2020

JHT Kalajoki Ry:n tehojäät ja mv-jäät ovat tauolla vuoden loppuun asti alueen Korona-tilanteen vuoksi. Harrastustoiminta jatkuu muutoin siihen saakka, kunnes Jääkiekkoliitto tai Kalajoen kaupunki toisin ohjeistavat. Huolehditaan maskin käytössä ja hyvästä käsihygieniasta. Vältetään turhaa oleskelua hallin käytävillä. Hallille tullaan vain terveenä!