JHT Kalajoen kaudella 2020-2021 palkitut
Julkaistu: 15.06.2021 22.20

JHT Kalajoen kaudella 2020-2021 palkitut

JHT Kalajoen kaudella 2020-2021 palkitut

Vuoden tekijänä palkitaan tänä vuonna Mari Vähäsarja.

Mari on toiminut useamman vuoden 2006 ikäluokan joukkueenjohtajana ja on ollut hyvin aktiivisesti mukana joukkueen, sekä seuran toiminnassa. Iso kiitos Marille!

Vuoden valmentajana palkitaan Janne Myllymäki.

Janne on valmentanut JHT U16 joukkuetta menestyksekkäästi valtakunnallisessa Mestis sarjassa. Hän on luonut joukkueeseen urheilullisen harjoittelu kulttuurin ja pystynyt kehittämään kaikkia pelaajia, niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Tämän myötä joukkue menestyi kaudella erinomaisesti. Syksyllä sijoittuen lohkon toiseksi, varmistaen paikan keväälle valtakunnalliseen Mestis sarjaan, jossa sarjan päätyttyä olivat sarjan piikki paikalla!


Joukkueissa palkitaan kaksi pelaajaa valmentajan lautasilla, sekä yksi pelaaja Jussi Jokinen stipendillä U11 -U19 ikäluokissa.

U8

Lautaset: Aino Joensuu ja Elsi Joki-Erkkilä

U9

Lautaset: Niemi Veikka ja Saari Matias

U10

Lautaset: Joonas Tavasti ja Elmeri Männistö

U11

Lautaset: Jimi Junnila ja Jan Manninen

Stipendi: Jimi Ketola

U12

Lautaset: Eetu Tiinanen ja Taija Nousiainen

Stipendi: Niilo Eno

U13

Lautaset: Tino Sipilä ja Vertti Venetjoki

Stipendi: Peetu Häkkilä

U14

Lautaset: Joona Hietamäki ja Onni Pulkkinen

Stipendi: Eemeli Rantanen

U15

Lautaset: Arttu Kupsala ja Jasper Bäckman

Stipendi: Eetu Jaakola

U16

Lautaset: Jasper Anttila ja Paavo Lunki

Stipendi: Jaakko Mustonen

U19

Lautaset: Kasperi Hannula ja Leevi Palola

Stipendi: Mikael Ylitalo



Mennyt kausi on ollut jälleen poikkeuksellinen. Korona sulki jäähallin pitkäksi aikaa ja treenaaminen oli lähes mahdoton sen aikaisilla rajoituksilla. Joukkueet pelasivat tiiviin, mutta myös hyvän kiekkokauden.

Nyt kesä on parhaimmillaan, mutta silti seuramme toiminta on edelleen aktiivista. Joukkueet treenaavat jäällä, sekä pihalla kesätreenien merkeissä.

Lisäksi tänä kesänä meillä on suuri kunnia olla mukana järjestämässä Jussi Jokisen jäähyväispeliä, joka järjestetään 21. elokuuta Kalajoella. Vastustajaksi tulee jo pitkään jääkiekon parissa hyväntekeväisyyttä tehnyt joukkue Pietarinkadun Oilers. Joten uskallan jo luvata, että tuleva tapahtuma tulee olemaan erilainen ja näkemisen arvoinen!

Iso kiitos kaudesta kaikille seuramme valmentajille, huoltajille, joukkueenjohtajille, vastuuäideille ja tietenkin vanhemmille kannustamisesta, kuskaamisesta ja suuresta avusta. Me kaikki yhdessä mahdollistamme laadukkaan juniori harrastamisen Kalajoella.

Me ollaan JHT!

Terveisin Hanna Niemi, puheenjohtaja

JHT Kalajoki Ry