Edustus, Suomi-Sarja

JHT - Pyry

Kalajoki

Pyry jätti JHT:n nollille

Viikonlopun toisessa ottelussa vastaan asettui Nokian Pyry ja vastustaja oli tyly vierailija vieden pisteet mukanaan lukemin 0-5. Ensimmäisessä erässä Pyry heilutti tahtipuikkoa kunnolla vieden erän lukemin 0-4, toinen ja kolmas erä olivat tasaisempia lukemien ollessa 0-0 ja 0-1.

Torjunnat:

JHT, Wouter Peeters 15, Fredrik Grönstrand 18

Pyry, Wille Mattila 30

Valmentaja Seikkulan mietteitä: otteluun tulo ei ollut meille optimaalinen sillä saimme kokoonpanoon vain neljä pakkia. Pyryn valmennus oli informoinut pelaajiaan asiasta ja he paineistivat ensimmäisessä erässä todella kovaa. Toisessa ja kolmannessa erässä saimme määrätä enemmän tempoa ja pystyimme luomaan maalipaikkoja mutta ehkä hieman väsyneenä viimeinen silaus puuttui maalinteosta. Nyt nuollaan haavoja alkuviikko ja yritetään parsia pelaajia kuntoon ensi viikonlopun vieraspeleihin.