Kunnioitapeliä
Canorama
#seurasydän JHT mukana Olympiakomitean Seurasydän-kampanjassa
Julkaistu: 16.09.2019 00.00

#seurasydän JHT mukana Olympiakomitean Seurasydän-kampanjassa

Syyskuussa käynnistyvä koko suomalaisen urheilun yhteinen Seurasydän-kampanja jatkuu koko syksyn ajan. Jossa mekin olemme mukana!

24.9 on Seurapaita-päivä. Näin ollen haastamme jokaisen seuralaisen tunnustamaan tuona päivänä väriä ja pukemaan töihin, kouluun, päiväkotiin, ruokakauppaan, lenkille jne.. Seuravaatteet / fani-vaatetusta päälle ja rohkeimmat haastamme myös kuvaamaan ja jakamaan someen oman Seurapaita-päivä vaatetuksensa, muistakaa käyttää tunnisteita #seurapaitapäivä ja #seurasydän #jhtkalajoki #jääkiekko


Mikä Seurasydän?

Seurasydän liputtaa seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä. Seurasydän ja yh­teisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa medi­assa, YLE:n kanavilla kuin seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä ja tapahtumissa koko syksyn aina Urheilugaalaan 16.1.2020 saakka.

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan, ja seuratoiminta ei olisi mitään vapaaehtoisten henkilöiden ja aktiivien suunnattoman tärkeää panosta! Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiri myös seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteiden kanssa.

Seurasydän-kampanjaan osallistumalla JHT:lla on mahdollisuus nostaa esiin kaikkea sitä arvokasta nuorisotyötä ja tempauksia sekä muita toimintoja, joita jo teemme.

Eiköhän yhdessä aloiteta JHT:n rummutus sosiaalisessa mediassa


JHT Kalajoki Ry