Edustus, Suomi-Sarja

JHT - D-Kiekko

Kalajoki

Tappio vuoden viimeisessä ottelussa

JHT päätti vuotensa tappioon D-Kiekkoa vastaan lukemin 3-6. Ensimmäinen erä taisteltiin tasaväkisesti ja taululla oli lukemat 1-1, toisen D-Kiekko vei lukemin 1-3 ja kolmannen 1-2. JHT:n maalintekijöinä olivat Tommi Rintasalo ja Teemu Karjalainen kahdesti.

Torjunnat:

JHT, Fredrik Grönstrand 28

D-Kiekko, Manu Lähteenmäki 38

Valmentaja Seikkulan mietteitä: murheellisen ottelun alun jälkeen saimme pelin juonesta kiinni ja pelasimme hyvän ensimmäisen erän. Toisessa erässä pelimme hajosi ja sinkoilimme omissa sinne tänne ja D-Kiekko rankaisi armotta virheistämme. Meille myös tarjottiin tulla peliin mukaan pitkän ylivoiman myötä mutta emme saaneet siinä oikein mitään aikaiseksi. Kolmannessa saimme jonkinlaisen kirivaihteen päälle mutta se ei riittänyt tänään. Joulutauko tulee meille hyvään aikaan sillä meillä on viimeaikaisen kovan pelitahdin ja reissaamisen takia sekä henkiset että fyysiset energiavarastot aika tyhjinä.