Edustus, Suomi-Sarja

Raahe-Kiekko - JHT

Raahe

Raahe parempi vaihderikkaassa ottelussa

Kauden toinen paikallispeli alkoi tasaisesti sillä ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-1 ja sitten astui illan erikoisuus esiin ja Raahen jäähallin jää petti useista kohdista. Pienen korjaustauon jälkeen ottelu päätettiin siirtää Pyhäjoelle missä mätettiin maaleja oikein urakalla sillä toisen erän lukemat olivat 2-3 sekä kolmannen 3-2 ja edessä oli jatkoaika. Raahe teki voittomaalin ylivoimalla ajassa 61:26 ja kaksi pistettä matkasi Raaheen lukemin 7-6. Jarno Palola pöllytti maaliverkkoa neljästi ja maalin makuun pääsivät myös Juho Takkula ja Tommi Rintasalo.

Torjunnat:

Raahe-Kiekko, Mikko Taari 8, Patrik Koivisto 28

JHT, Fredrik Grönstrand 8, Jari Mäyrä 21

Seikkulan mietteet pelin jälkeen: ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä mutta molemmilla joukkueilla katosi hieman keskittyminen hallin vaihdon myötä ja Pyhäjoella pelattiin Hawaji-kiekkoa ja tilanteita tuli paljon molempiin päätyihin. Lopussa hölmöilimme ja otimme turhia jäähyjä ja annoimme voitonavaimet vastustajalle. Maalivahdin jouduimme vaihtamaan koska pelin viivästymisen takia Fredi joutui lähtemään lentokentälle siviiliasian takia.