Edustus, Suomi-Sarja

JHT - Karhu HT

Kalajoki

Tappio voittolauksilla

Viikon toisessa ottelussa vastaan luisteli Karhu HT Porista ja karhu jäi tällä kertaa kaatamatta sillä voitto matkasi Satakuntaan 5-6 voittolaukauksien jälkeen. Erälukemat 3-1, 0-2, 2-2. JHT:n malintekijöinä tänään Pirkonsuolla olivat: Tommi Rintasalo, Niklas Sundfors, Juuso Hämäläinen, Jere Espo ja uran ensimmäisen Suomi-Sarja maalinsa tehnyt Jere Manninen.

Torjunnat:

JHT, Jussi Siironen 24

Karhu HT, Veli-Matti Mäkinen 34

Ensimäinen erä oli tuloksellisesti hyvä mutta sitten meille iski vanhanliiton luulotauti 3-1 tilanteessa, uskoimme että voitto irtoaa helpolla. Pelasimme liian lepsusti ja päästimme vastustajan vajaan pakkikaluston turhan helpolla. Otimme myös jälkeen kerran liikaa huonoja jäähyjä, niihin meidän pitää keksiä jotain ennen seuraavan viikonlopun tupla kotipelejä mietiskeli valmentaja Seikkula ottelun tauottua.